loader image
contact@romanorinterferences.ro
Șos. Kiseleff nr. 28-30 Bucharest, Romania
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Back to all Post

Ansamblu de dansuri rome RomaFest

În cadrul celui de-al doilea târg meșteșugăresc, organizat în perioada 25-27 august 2023 la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, va performa și grupul RomaFest sâmbătă, orele 16:00.

RomaFest este ansamblul de referință a etniei rome atât pe plan național, cât și internațional. La inițiativa dansatorului profesionist Ovidiu Totti, grupul s-a constituit în anul 2005, urmând imediat un turneu de amploare în Japonia. Succesul lor a culminat cu invitația de a dansa în Opera Carmen de Bizett la Lyon si la marele Cirque de Soleil din Canada. În țară, au participat la emisiuni celebre, precum „Românii au talent” (ProTV) sau „România dansează” (Antena 1).

Dansatorii RomaFest alături de maestrul dansului Ovidiu Totti au păstrat cu strășnicie și devotament artistic valorile dansului  romani, inovând și adăugând și în tehnicile dansurilor momente unice de percuție corporală. Dorind a promova și a duce pe mai departe tradiția dansului rom, Ovidiu Totti oferă cursuri de dansuri romani și percuție corporală la unica și renumita sa școală de dans din Reghin.

Vă așteptăm cu drag!

****
Proiectul predefinit ROM(a)NOR Interferences este implementat de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” cu sprijinul financiar al Granturilor SEE 2014 – 2021 prin Programul RO-Cultura.

logo-mc2
Copyright © 2022 | Toate drepturile rezervate. ROM a NOR Interferences