loader image
contact@romanorinterferences.ro
Șos. Kiseleff nr. 28-30 Bucharest, Romania
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Back to all Post

Cursuri gratuite pentru persoanele tinere de etnie romă

În perioada octombrie-noiembrie 2023, în cadrul proiectului Rom(a)Nor Interferences, Muzeul Național al Satului organizează și derulează o serie de cursuri gratuite de informare/inițiere destinate persoanelor tinere de etnie romă.

Printre acestea: confecționer artizanal de obiecte de uz casnic, decorativ și bijuterii de metal, florar decorator, confecționer artizanal de obiecte de uz casnic și decorativ din lemn, țesător manual, bijutier artizanal și competențe antreprenoriale.

Durata unui curs este de 40 de ore, din care 10 ore teorie și 30 practică. Primele două ore în fiecare zi vor fi ore de teorie, urmate de 6 ore de practică. O grupă va avea în jur de 20 de cursanți.

Cursul are certificare interna. Cursanții vor primi la finalul cursului un certificat de absolvire emis de Muzeul National Al Satului „Dimitrie Gusti”.

***

Proiectul predefinit ROM(a)NOR Interferences este implementat de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” cu sprijinul financiar al Granturilor SEE 2014 – 2021 prin Programul RO-Cultura.

Add Your Comment

Copyright © 2022 | Toate drepturile rezervate. ROM a NOR Interferences